Botervisjes met botersaus van mosterd en dragon

 

Nodig voor 4 personen:

4 botervisjes van ca. 150 gram
125 gram roomboter
zout/peper
1 eetlepel mosterd
1 theelepel dragon

 

Verwarm de over voor op 100 graden en zet 4 borden in de oven om voor te verwarmen.

Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bestrooi de botervisjes met zout en peper en bak op gematigd vuur met het deksel op de pan om en om in ca. 10 minuutjes tot de vis vanbinnen in elk geval bijna gaar is.

Haal de vissen uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie, laat ze rusten en houd ze warm.

Doe de rest van de boter in de koekenpan en verhit. Voeg mosterd toe, wat zout en dragon en roer tot een botersaus.

Schik de visjes op de warme borden en schep wat van de saus erom- en overheen.

Lekker met roergebakken peultjes, ui en aardappeltjes of puree.

Bereidingstijd ca. 20 minuten, excl. bijgerechten.